Tărtășești, Drumul Postei 4, 6900 EURO, toate actele la zi.

Raportează Această Listare

14820189_drumul-postei-4-loturi-de-teren-20-de-minute-de-bucuresti_10

Tărtășești, Drumul Postei 4, 6900 EURO, toate actele la zi.

Terenurile se află la intrare în Tărtășești pe Drumul Poștei & Strada Zambilelor, la 16 km de la ieșirea din București pe DN7, după Chitila. Drumul Național DN7 este ca o autostradă pe 4 benzi, ceea ce face ca traficul rutier să fie foarte lejer, neexistând astfel blocaj în trafic.
Loturile au regimul de teren intravilan pentru construcții, iar proprietarii care au cumpărat, lucrează deja la mai multe construcții, așa cum se vede în poza alăturată. Prin PUZ (Planul Urbanistic Zonal), indicatorul urbanistic care determină regimul maxim de înălțime este P+1(2).
Rețeaua de curent electric trifazic de joasă tensiune se află la terenuri și este recepționată, conectarea putându-se face prin Autorizția de construire si contract cu SDEE Muntenia Nord, conotrul fiind gratuit. Țeava de gaze este în Drumul Poștei 1 și puă în funcțiune.
Prețurile sunt foarte ieftine cumpărând cu prețurile din zonă.
Ansamblul este amplasat la câțiva pași de Drumul Național DN7 care este format din 4 benzi, existând astfel acces permanent la microbuzele care vin de la Ploiești sau Târgoviște. Sunt 3 firme de transport, iar microbuzele trec la aproximativ fiecare 10 minute prin dreptul ansamblului.
Fiecare lot are propriul cadastru și propria intabulare. La vânzarea loturilor se prezintă un Extras de Autentificare, care atestă faptul că regimul juridic al terenurilor este fără sarcini. De asemenea, se prezintă și un Certificat Fiscal care confirmă faptul că toate taxele și impozitele aferente lotului ce face obiectul tranzacției sunt achitate la zi.
Pentru stabilirea unei întrevederi la ansamblul de loturi, este recomandat să sunați cu o zi înainte și să anunțați ora la care doriți să vizionați terenurile. Vizionarea loturilor se va face direct cu proprietarul acestora, iar PUZ-ul și actele terenurilor vor fi disponibile la întrevedere.
Opțional, vă putem obține autorizația de construcție, contra unui onorariu de 400 €. Folosind pachetul de 400 €, noi facem toate demersurile și vă trimitem autorizația de construcție acasa prin FAN Courier, imediat ce aceasta este emisă. Pachetul nostru include: toate drumurile și demersurile necesare pentru obținerea Certificatului de Urbanism, Avizelor de Mediu, gaze, electrictate sau orice alte avize mai sunt necesare, depunerea documentațiilor complete la fiecare instituție și ridicarea acestora împreună cu autorizația finală de construcție.

Specificații

Oferit de
Firmă
Suprafața utilă m²
462

Destinație

  • Rezidențial

Amenajare străzi

  • Pietruite
  • Iluminat stradal

Utilități generale

  • Curent
  • Gaz
  • Cablu TV
  • Telefon

Alte caracteristici

  • Acces auto

Formular de Contact

Profil

ciprianbranisteanu

În Comunitate de 3 luni
Profil Utilizator

Listări utilizator

ciprianbranisteanu

În Comunitate de 3 luni
Listările Utilizatorului
Sună / Email

Informații de Contact

Puteți contacta utilizatorul prin e-mail, utilizând Formularul de Contact

Formular de Contact

Publicitate
Care Center Sfanta Maria

Postări Recente în Feed

Profil Madalina

madalina a publicat o nouă listare. 26 minute în urmă

Profil Madalina

madalina a publicat o nouă listare. 29 minute în urmă

Profil Madalina

madalina a publicat o nouă listare. 34 minute în urmă

Profil Madalina

madalina a publicat o nouă listare. 40 minute în urmă

Profil bereschi

bereschi a publicat o nouă listare. 4 ore în urmă

Profil catabb07

catabb07 a publicat o nouă listare. 23 ore în urmă

AnimaleAutoturismeCasă și GrădinăApartamente Case CazareElectronice ElectrocasniceTimp Liber Sport ArtăLocuri de MuncăMama și CopilulModă și SănătateMotoPiese Auto MotoServiciiTerenuri SpațiiAutocare UtilitareUtilaje

CATEGORII

Animale

Autoturisme

Casă și Grădină

Apartamente – Case – Cazare

Electronice – Electrocasnice

Timp Liber – Sport – Artă

Locuri de Muncă

Mama și Copilul

Modă și Sănătate

Moto

Piese Auto – Moto

Servicii

Terenuri – Spații

Autocare – Utilitare

Utilaje

Publicitate
Care Center Sfanta Maria
Acasă
Favorite
Adaugă
Chat
Profil