Cum Să Cauți Online Un Centru Pentru Bătrâni

Persoana dragă ție a ajuns la o vârstă onorabilă și realizezi că nu își mai poate purta singură de grijă zi de zi și are nevoie de sprijin?

Serviciul sau afacerea pe care o ai, familia ta și alte îndatoriri zilnice pe care le ai, nu îți permit să fii alături de ea, ori de câte ori are nevoie de tine?

Ți-ai dori ca această persoană să aibă parte de toată atenția, iubirea și grija necesară în această perioadă a vieții ei?

Dacă nu ai găsit acest articol de la primele tale căutări pe internet, probabil că știi deja care ar fi niște posibile soluții la situația cu care te confrunți:

găsirea unei persoane care să vină câteva ore pe zi sau poate să stea întreaga zi să ajute seniorul din familia ta care are nevoie de sprijin
apelarea la un azil pentru bătrâni, care are în lista sa de servicii absolut tot ceea ce seniorul are nevoie, pentru ca tu să ai liniștea necesară știind că este pe mâini bune.
Iar în cazul în care optezi pentru cea de-a doua variantă, vei găsi sfaturile din rândurile următoare extrem de folositoare.

De ce? Ei bine pentru că, în continuare îți voi expune…

Criteriile după care să cauți un azil pentru bătrâni online
Verifică prezența azilului online
Azilul pentru bătrâni pe care îl cauți ar trebui să aibă minim o pagină de Facebook și un site de prezentare.

Mai mult, această pagină de Facebook ar trebui să fie actualizată periodic. În ceea ce privește site-ul, el nu ar trebui să arate ca și cum a fost realizat în 1900 toamna, să poată fi ușor de navigat de pe mobil și să aibă o secțiune de articole/noutăți actualizată în ultimele 3-4 luni.

De ce sunt importante aceste aspecte?

Pentru că ele îți spun fără niciun efort din partea ta, dacă, acelui azil îi pasă de imaginea online pe care o are, de modul cum este perceput de către persoanele interesate de serviciile pe care le oferă și în acest sens investește pentru a avea o imagine impecabilă online.

Iar de regulă există o corelație directă între imaginea online și cea offline, ceea ce s-ar traduce în faptul că, acel azil pentru bătrâni pe care l-ai găsit este în permanență preocupat să își îmbunătățească activitatea pe care o desfășoară pe toate palierele, pentru a-și asigura o dezvoltare armonioasă de la an la an.

Uita-te la review-urile negative
Tuturor ne place să citim review-uri pozitive. Ele vin și ne confirmă încă o dată că, facem o alegere bună.

Însă, scopul acestei căutări după un azil pentru bătrâni potrivit pentru seniorul din familia ta, este să găsești un loc unde el să fie îngrijit la un anumit standard de calitate.

Așadar, acordând atenție prioritar review-urilor negative și observând dacă anumite lucruri sau situații se repetă, îți poate scoate la iveală anumite neajunsuri ale acelui cămin.

Iar dacă tu consideri că, acele neajunsuri sunt de fapt lucruri importante, de care persoana în vârstă din familia ta vrei să beneficieze, vei putea șterge rapid numele acelui cămin de pe lista ta de opțiuni.

De asemenea, uita-te și la modul cum se răspunde acelor review-uri negative, în ce măsură se „demontează” situația adusă în discuție și limbajul folosit.

Verifică transparența prețurilor
Nu vrei să fii luat prin surprindere atunci când alegi la ce cămin de bătrâni să îți duci persoana dragă. Și asta cu atât mai mult cu cât vorbim de niște costuri lunare.

Iată de ce, un azil pentru bătrâni care se respectă îți va oferi automat pe site-ul său de prezentare, o listă actualizată la zi a tarifelor pe care le practică. Astfel, îți poți face socotelile și să vezi dacă acel abonament de îngrijire lunar se încadrează în bugetul tău înainte să pui mâna pe telefon.

Sună pentru detalii
Da, ai putea să te urci în mașină și să te duci direct la acel azil pentru bătrâni ca să vorbești cu cineva și să faci o vizită prin cămin. Totuși, un telefon dat înainte îți poate spune și el destul de multe lucruri încă de la prima conversație.

Amintește-ți că, în momentul în care alegi un azil pentru bătrâni, de regulă, nu este vorba de o colaborare de 2-3 luni ci de ani întregi cel mai adesea.

Și vrei să știi că, în cazul în care ai întrebări, nelămuriri sau pur și simplu vrei să știi care e starea de sănătate a persoanei dragi, există o persoană la celalalt capăt al firului cu care poți comunica.

Mai mult, modul în care ți se raspunde la telefon și în care ești tratat încă de dinainte să devii client al acelui cămin îți spune multe despre echipa care lucrează în cadrul acelui cămin.

Uită-te la poze
Pozele ar trebui să fie un indicator bun al atmosferei existente în căminul de bătrâni respectiv.

Privind pozele ce senzație ai? Asculta-ți instinctul.

E vorba de o atmosferă de spital? De condiții precare de trai?

Sau din contra, vorbim de un loc liniștit, curat, aranjat cu bun gust, în care cel drag ție să poată sta și socializa cu alte persoane de vârsta sa?

Care e expresia bătrânilor din azilul pe care l-ai găsit? Sunt triști și împovărați de gânduri? Sau au o privire senină sau poate un zâmbet sincer pe față?

Toate acestea îți pot părea doar detalii. Dar atunci când pui toate aceste „detalii” laolaltă, poți vedea cum îți conturezi mult mai ușor imaginea căminului respectiv, chiar înainte de a păși în acel cămin și a simți pe viu atmosfera de acolo.

Și desigur, atunci când cauți azilul pentru bătrâni perfect pentru seniorul din familia ta, nu uita să pui pe lista de verificare și Căminul Care Center Sfânta Maria. Toate detaliile menționate în articol sunt doar la câteva clicuri distanță, pentru ca tu să poți să studiezi pe cont propriu și să te asiguri că faci cea mai bună alegere.

Publicitate
Care Center Sfanta Maria

Articole

Acasă
Favorite
Adaugă
Chat
Profil